În cadrul Consiliului municipal Bălți s-a anunțat crearea unei noi fracțiuni. Detalii

Astăzi, în cadrul Consiliului municipal Bălți, s-a anunțat crearea unei noi fracțiuni – Blocul „Victorie”, care include consilieri municipali din partidele „Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei” (fracțiunea „Pentru Bălți”) și „Renaștere”.

“Această unire este un pas important pentru dezvoltarea Bălțiului. Blocul „Victorie” activează de mult timp în municipiu, acordând o mare atenție proiectelor sociale și de infrastructură, existând deja rezultate semnificative. Cu sprijinul liderului blocului, Ilan Șor, în curând va începe construcția unui parc de distracții și recreere pentru întreaga familie, Nordland, care va deveni un nou centru de atracție al capitalei de nord, gratuit și accesibil pentru toți locuitorii și oaspeții Moldovei. De asemenea, în oraș vor fi implementate toate proiectele promise bălțenilor. Acestea includ, desigur, reparația și reconstrucția curților, parcului Victoriei și altor inițiative importante de infrastructură și sociale.

Intenționăm să lucrăm cu mult entuziasm și energie pentru a face din Bălți un oraș prosper. Ne angajăm să sprijinim inițiativele sociale și economice importante!

Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea voastră, bălțeni! Urmăriți știrile noastre și fiți la curent cu toate proiectele și realizările noastre!”, a declarat Anastasia Svetlicinîi, consilier.

Total
0
Shares
Total
0
Share