UNITE înregistrează o creștere pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă, pentru al doilea an consecutiv

moldotelecom, unite înregistrează o creștere pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă, dan mitriuc

Unite se evidenţiază, al doilea an consecutiv, cu cel mai mare tempo de creştere pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă. Este unicul operator care a înregistrat creșteri însemnate pe toate direcțiile, potrivit datelor Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANCERTI). Baza de abonaţi Unite s-a majorat cu 7%, volumul traficului de voce în reţea cu 5,5%, iar volumul vânzărilor realizate a crescut şi mai spectaculos, cu 9,6 %.

În contextul unui trend în descreștere al traficului de voce și a veniturilor pe această piață, creșterea continuă înregistrată de Unite este o dovadă a competitivității operatorului. Datorită unei poziții agresive cu accent pe avantajele net superioare ale serviciilor oferite, Unite a reușit să își consolideze poziția de un operator cu acoperire naţională a rețelei 3G (96 %) și de extindere a rețelei 4G+ şi să câştige tot mai mulţi utilizatori şi la serviciile de telefonie mobilă.

Comunicarea permanentă, informarea, conexiunea cu oricine, orice şi oricând, sunt lucruri indispensabile în activitatea de zi cu zi a utilizatorului contemporan. Îmbunătățirea permanentă a experienței abonaților în utilizarea serviciilor devine garantul reușitelor obținute de aceștia în activitatea lor. Fiind orientat spre împlinirea acestor necesități devenite fundamentale astăzi, Unite se bucură de cea mai mare creștere atât a bazei de abonați cât și a vânzărilor pe piața serviciilor de telefonie mobilă.

Performanțele obținute sunt rezultatul consecvenței cu care Unite dezvoltă servicii și lansează oferte atractive. Abonamentele Unite pun la dispoziţie abonaţilor, apeluri nelimitate în rețeaua Unite şi Moldtelecom, până la 1600 minute naționale, cel mai mult trafic Internet mobil inclus, bonus până la 100 GB precum și modem 4G cadou, oferit la conectare. Mai mult decât atât, la conectare abonament, Unite oferă și smartphone-uri performante la cel mai bun preț în rate.

Unite înregistrează o creștere pe piaţa serviciilor de telefonie mobilăCei care își doresc comunicare fără contract și abonament, au la dispoziție Cartela Prepay de la Unite care le oferă trafic gratuit și nelimitat pentru navigare pe rețele sociale: Facebook, Odnoklassniki și Messenger. În plus, Unite oferă și cele mai avantajoase opțiuni suplimentare pentru Internet mobil care încep de la doar 20 lei pentru 1GB. Abonații Unite sunt utilizatori avansați care aleg această rețea pentru toate posibilitățile și avantajele de care pot beneficia.

Un alt factor important al succesului Unite sunt serviciile convergente care le oferă abonaților la serviciile Moldtelecom posibilitatea să beneficieze de serviciile de telefonie mobilă cu reduceri substanțiale sau aproape gratuit.

Dacă îți place să comunici mult, să navighezi activ și nelimitat pe Internet, alege să fii numărul 1 cu operatorul numărul 1 de Internet mobil – Unite. Parte a familiei Moldtelecom.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share