Ambulanțierii din Moldova i-au felicitat pe colegii din România: „Totdeauna și pentru toți, gata să ajutăm!”

Ziua Naţională a Ambulanţei din România este marcată, anual, la 28 iulie, dată la care, în 1906, a apărut prima „Salvare” din Bucureşti, din iniţiativa profesorului Nicolae Minovici. Cu această ocazie, ambulanțierii din Moldova au transmis un mesaj de felicitare.

Colectivul CNAMUP:

Stimați colegi, cu această ocazie, echipa IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească din Republica Moldova adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor celor care au ales cea mai nobilă meserie.

Exprimăm înaltă admirație pentru profesionalismul, devotamentul, dăruirea și curajul manifestate în îndeplinirea intervențiilor de salvare a pacienților.

Suntem convinși că relațiile de parteneriat dintre Republica Moldova și România vor avea continuitate în vederea dezvoltării serviciilor de asistență medicală urgentă la etapa de prespital, prin derularea unui șir de activități comune și schimbului de bune practici, instruiri tematice și actualizarea procedurilor operaționale la nivel național, cât și transfrontalier.

Vă dorim multă sănătate, prosperitate, pace, recunoștință și prețuire! Să rămâneți mereu victorioși în disputa sănătății pacienților și întotdeauna în topul faptelor bune și mărețe!

La sloganul Serviciului Dumneavoastră „Totdeauna și tuturor, gata pentru ajutor!” atașăm empatic și colegial sloganul Serviciului de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească „Imposibilul poate fi împărțit oricând în posibilități!”

Total
0
Shares
Total
0
Share