Daniel Vodă a dezvăluit când vom afla noua candidatură pentru funcția de ministru al Finanțelor

Premierul Dorin Recean a anunțat în spațiul public că până miercuri va fi clară candidatura persoanei care îl va înlocui pe Petru Rotaru la șefia Ministerului Finanțelor.

Precizarea a fost făcută astăzi de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, răspunzând astfel la întrebările privind candidatura următorului ministru al Finanțelor, scrie Moldpres.md

”Conform procedurii, premierul face nominalizarea pe care o înaintează șefului statului, după care se desfășoară ceremonia de învestire în funcție. Cu mai multe detalii la acest subiect vom reveni ulterior și vom informa opinia publică atunci când vor fi mai multe informații la tema dată”, a afirmat Daniel Vodă după ședința de Guvern.

Acesta a precizat că ședința de astăzi a Cabinetului de miniștri este ultima la care a participat Petru Rotaru în funcția de ministru al Finanțelor.

Săptămâna trecută, prim-ministrul Dorin Recean a anunțat că Petru Rotaru pleacă din funcția de ministru al Finanțelor, candidatura lui fiind înaintată pentru postul de viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei.

Total
0
Shares
Total
0
Share