Post TV în limba bulgară, disponibil deja și în Moldova cu suportul ARBOM

Asociația pentru Dezvoltarea Comunității Bulgare din Moldova (ARBOM) anunță apariția unui post TV în limba bulgară ce poate fi deja urmărit și în Republica Moldova. БНТ4 este disponibil gratuit în rețeaua operatorului Starnet, pe poziția cu numărul 46, iar în curând va fi inclus și în grila altor operatori de telecomunicații și regionali.

”VESTE BUNĂ pentru iubitorii culturii, limbii, bucătăriei, dar și a tradițiilor bulgare!

ARBOM are onoarea să anunțe despre apariția unui post TV în limba bulgară ce poate fi deja urmărit și în Republica Moldova! БНТ4 este disponibil gratuit în rețeaua operatorului Starnet, poziția cu numărul 46, iar în curând va fi disponibil și în grila altor operatori de telecomunicații și regionali.

Lansarea acestui post TV a fost posibilă datorită inițiativei Asociației pentru Dezvoltarea Comunității Bulgare din Moldova, cu participarea activă a Ambasadei Republicii Bulgaria în Republica Moldova, precum și a partenerilor noștri bulgari de la Televiziunea Națională Bulgară – БНТ.

ARBOM se va implica activ pentru a include БНТ4 în toate grilele de emisie ale tuturor operatorilor naționali de cablu, precum și ale operatorilor regionali din raionul Taraclia, astfel încât etnicii bulgarii din țara noastră să se poată bucura oricând de talk show-uri, emisiuni, concerte, dar și știri în limba bulgară.

Felicitări tuturor etnicilor bulgari pentru oportunitatea de a putea viziona producții TV în limba maternă gratuit și fără impedimente! Le mulțumim partenerilor noștri pentru asistența acordată în negocierile cu toate părțile implicate în proces!

Заедно ще успеем повече!”, este comunicatul ARBOM.

Total
0
Shares
Total
0
Share