Natalia Morari: Maia Sandu a renunțat la planul de PR și a decis să participe la excluderea diasporei din programul Prima Casă Plus

Maia Sandu a renunțat la planul de PR și a decis să participe la excluderea diasporei din programul Prima Casă Plus, spune Natalia Morari, candidat anunțat la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024. Ea critică semnarea decretului de către Maia Sandu prin care moldovenii aflați peste hotarele țării mai mult de 6 luni pe an au fost excluși din programul de achiziționare a locuințelor în cadrul programului subvenționat de stat.

“Maia Sandu a renunțat la planul de PR și a decis să participe la excluderea diasporei din programul Prima Casă Plus, și anume a cetățenilor care se află peste hotarele țării mai mult de 6 luni pe an, adică a celor care făceau cozi la secțiile de votare pentru a-și da voturile pentru ea și partidul ei. Ea a semnat decretul. Legea este în vigoare. Vorba ceea – ei te-au făcut, ei te vor distruge”, a declarat Natalia Morari. Ea a afirmat anterior că deține informații potrivit cărora Maia Sandu încerca să-și facă PR prin respingerea propunerii legislative, un amendament semnat de Radu Marian, însă, iată că a fost nevoită să renunțe după ce planul a fost dezvăluit.

Astăzi, Bizlaw a scris că modificările la programul Prima Casă Plus au fost promulgate și publicate în Monitorul Oficial, fiind deja în vigoare. Astfel, moldovenii aflați peste hotarele țării mai mult de 6 luni într-un an nu pot aplica la acest program de subvenționare a achizițiilor de locuințe.

Total
0
Shares
Total
0
Share