VIDEO // Blocul Împreună a finalizat colectarea semnăturilor pentru înregistrarea candidatului la alegerile prezidențiale

Blocul Împreună a anunțat astăzi că a încheiat procesul de colectare a semnăturilor necesare pentru înregistrarea candidatului său la alegerile prezidențiale din Republica Moldova. Peste 20 000 de semnături au fost strânse în 29 de raioane ale țării și vor fi depuse la Comisia Electorală Centrală (CEC) la ora 15:00.

În cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții Blocului au subliniat importanța acestui moment, dar și nevoia de mobilizare a cetățenilor pentru un viitor european. “În timpul colectării semnăturilor, am întâlnit o stare de dezamăgire profundă față de actuala guvernare și temeri legate de revenirea forțelor oligarhice și pro-ruse”, a declarat unul dintre reprezentanți.

Blocul Împreună, format din trei partide politice cu o viziune comună pentru un viitor european, și-a reafirmat angajamentul de a promova reforme democratice și de a lupta împotriva corupției, făcând apel la unitate și participare activă la vot.

“Procesul nu a fost ușor, dar a demonstrat că există o alternativă politică solidă în Republica Moldova”, a adăugat un alt reprezentant.

Total
0
Shares
Total
0
Share