Ion Chicu și-a lansat campania electorală în fața Curții Constituționale

Ion Chicu, candidatul desemnat de Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), și-a lansat oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Evenimentul a avut loc în fața sediului Curții Constituționale din Chișinău, reunind sute de susținători și simpatizanți.

Ion Chicu, presedintele PDCM a subliniat importanța acestui moment, declarând: „Cu voia Domnului și susținerea a peste 27 de mii de concetățeni care ne-au acordat înalta încredere semnând pentru înaintarea mea, mă angajez să lupt pentru un viitor mai bun pentru Moldova.” În discursul său, Ion Chicu a condamnat „pseudo-integrările” care servesc regimul actual, subliniind necesitatea de a combate corupția și dictatura.

„Nu aș fi acceptat să concurez pentru o poziție atât de responsabilă dacă nu aș avea încrederea în potențialul meu, în echipa PDCM, care cuprinde cei mai pregătiți profesioniști pentru administrarea țării, dar îndemnul cetățenilor cu care discut zilnic” a adăugat el, făcând apel la unitate și colaborare în fața provocărilor.

Ion Chicu a promis o campanie corectă, bazată pe respect față de alegători și competitori, subliniind că „frica și minciuna sunt armele lor, curajul și adevărul sunt armele noastre.”

Programul electoral include zece priorități fundamentale, printre care: restabilirea funcționalității instituțiilor statului, ameliorarea situației demografice, asigurarea unor pensii și alocații sociale demne, dezvoltarea economiei naționale și accesul la servicii medicale de calitate.

Președintele PDCM a evidențiat și importanța promovării unei politici externe în interesul național și a angajamentului față de integrarea europeană, propunând un referendum național la finalul negocierilor de aderare la Uniunea Europeană.

Ion Chicu își propune să aducă schimbarea necesară și să restabilească încrederea cetățenilor în instituțiile statului, angajându-se să fie un președinte al tuturor moldovenilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share