SONDAJ // Tudor Ulianovschi, candidat independent proeuropean la prezidențiale, se bucură de a doua cea mai mare încredere, după Maia Sandu

Tudor Ulianovschi, fost ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene

Potențialul candidat independent la alegerile prezidențiale, Tudor Ulianovschi, este unul dintre politicienii care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor. Cel puțin asta arată datele sondajului de opinie realizat de compania sociologică iData, prezentate astăzi, 23 septembrie.

Potrivit studiului, Tudor Ulianovschi se bucură de sprijinul a 2,3% dintre participanții la sondaj. Pe primul loc se află actualul șef al statului, Maia Sandu, cu 25,5%.

Într-un mesaj postat pe canalul său de Telegram, Tudor Ulianovschi a declarat că rezultatele sondajului sunt încurajatoare pentru el și echipa sa.

„Pentru unii, rezultatele pe care le-am obținut, în cadrul acestui sondaj, probabil, sunt modeste. Pentru mine și echipa mea este însă un procent încurajator. Simplul fapt că, în doar cinci luni, de când am anunțat că intenționez să intru în cursa pentru prezidențiale, numele meu figurează pe lista favoriților și crește în sondajele de opinie, este un semn pozitiv. Un aspect esențial ce trebuie luat în calcul este și numărul semnificativ al celor indeciși, de aproximativ 35%, care ar putea înclina balanța în favoarea candidaturii mele. Toate aceste rezultate ne oferă o sursă suplimentară de optimism, încredere și dorință de a construi o Moldovă normală, pe care ne-o dorim cu toții”, a menționat Tudor Ulianovschi.

Total
0
Shares
Total
0
Share