Pagubele provocate de intemperii în capitală se estimează la 40 de milioane de lei

Precipitațiile care au căzut deasupra Republicii Moldova, inclusiv în municipiul Chișinău, au fost, din nou, interpretate diferit.

”Vreau să subliniez încă o dată că acest fenomen meteorologic nu s-a manifestat doar în Chișinău sau doar în Republica Moldova, unde, în unele raioane, drumurile nu au fost încă restabilite, iar semnele de circulație sunt încă la pământ. Deși atenția s-a concentrat pe Chișinău, multe orașe mari din Europa au suferit în urma acestor precipitații, poate chiar mai mult decât capitala noastră”, a menționat Ion Ceban.

Totodată, în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei Chișinău din 23 septembrie, Primarul General a adăugat că pagubele provocate de aceste intemperii se ridică la 40 de milioane de lei.

”Vă rog să faceți aceste demersuri, inclusiv către Guvern, pentru ca pagubele să fie acoperite parțial din sursele prevăzute pentru astfel de situații. Reiterez, tot ce a trebuit înlăturat, a fost înlăturat. Au rămas câteva porțiuni de drum care trebuie reparate”, a punctat Ion Ceban. Primăria Chișinău rămâne angajată în refacerea infrastructurii afectate pentru a asigura siguranța și confortul locuitorilor și oaspeților capitalei.

Total
0
Shares
Total
0
Share