Fermierul Serghei Ivanov a fost propus în calitate de consilier prezidențial pentru problemele agriculturii

Serghei Ivanov, un fermier în a treia generație care a revenit în Moldova din Europa și a investit în afaceri agricole, a fost propus de Renato Usatîi pentru funcția de consilier prezidențial pentru problemele agriculturii. În cadrul evenimentului de lansare în campania electorală, Renato Usatîi a declarat că Serghei Ivanov are inițiativă și viziune cum trebuie să se dezvolte agricultura în Republica Moldova.

Candidatul la funcția de consilier prezidențial a precizat, la rândul său, că astăzi țara are nevoie, ca niciodată, de manageri și ”nu de directori puși pe criterii de cumătrism”.

„M-am săturat să văd cum sub pretextul cuvântului Europa noi suntem sărăciți, mințiți și cel mai grav – nu ni se dă voie să lucrăm. Cineva din afara țării vine aici și face bani pe spatele nostru, iar noi, agricultorii, suntem numiți milionari, miliardari și așa mai departe. Gata, ajunge! Am îndreptat ochii spre Renato Usatîi și echipa lui, deoarece la moment este singura persoană politică, care se ține de cuvânt, ascultă vocea agricultorilor, iar azi face primul pas în acest sens, prin desemnarea mea în funcția de consilier prezidențial pe probleme agricole”, a declarat Serghei Ivanov.

Renato Usatîi a mai propus ca și Ministrul Agriculturii, și trei secretari de stat la acest minister să fie propuși de către fermieri. „Ei știu cel mai bine problemele agricultorilor și cunosc cele mai bune soluții. Moldova va avea o agricultură modernă!”, a declarat Renato Usatîi.

Total
0
Shares
Total
0
Share