Atenție șoferi! Traficul rutier va fi parțial suspendat în localitate Budești, până luna viitoare

În localitatea Budești din municipiul Chișinău, până pe 20 octombrie, va fi suspendat parțial traficul rutier, tronsonul cuprins între strada Bălțata și ieșirea spre drumul național Chișinău-Tiraspol. Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a carosabilului.

”Transportul public este redirecționat o parte pe traseul M5, unde sunt stații de oprire și treceri pietonale. Dimineața, în orele de vârf, autobuzul nr. 31 intră în localitate până la Primărie și preia călătorii. Toți sunt preîntâmpinați. Mai circulă încă două microbuze, nr. 159. Am rugat șoferii să transporte copiii, părinții dintr-un capăt al satului în altul pe străzile adiționale. Ne cerem scuze pentru incomodități, ne străduim să facem operativ, dar trebuie să ne împăcăm cu acest disconfort din cauza lucrărilor de reparație”, a declarat pentru Teleradio-Moldova, primarul satului Budești, Nina Costiuc.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, itinerarul rutei suburbane de autobuz nr. 31 „str. Tighina – or. Vadul lui Vodă” va fi organizat după cum urmeaza:

Tur – de pe traseul L455 „Chisinău – Vadul lui Vodă” pe traseul M5, traseul R5 și in continuare pe traseul stabilit; Retur – de pe traseul R5 pe traseul M5, traseul 1455; „Chisinău – Vadul lui Vodă” și în continuare pe traseul stabilit.

Cursele cu pornirile din orașul Vadul lui Vodă la orele 06:05; 06:25; 06:50; 07:15 si 07:45 se vor efectua cu intrarea în satul Budesti, cu orele de plecare de la Primăria din Budesti spre Chisinău la orele 06:30; 06:50; 07:15; 07:44 și 08:10.

Total
0
Shares
Total
0
Share