(foto) Tbilisi. Andrian Candu a participat la aniversarea a 100 de ani de la formarea primei republici democrate a Georgiei

Andrian Candu, a participat la evenimentul de aniversare a 100 de ani de la formarea primei republici democrate a Georgiei, pdm

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, alături de înalți oficiali europeni și americani, felicită poporul georgian cu ocazia celor 100 de ani de la înființarea primei Republici Democratice Georgiene. Andrian Candu a participat la Tbilisi, la ceremonia oficială organizată de autoritățile georgiene cu ocazia centenarului.

“Mulțumesc colegilor din Georgia pentru ospitalitate și pentru programul deosebit de frumos organizat pentru evenimentul de aniversare a 100 de ani de la formarea primei republici democrate a Georgiei. De asemenea, le mulțumesc pentru oportunitatea de a discuta încă o dată cu oficialii din SUA și UE despre suportul pentru Republica Moldova. În ajunul întâlnirii de la Kiev am discutat cu colegii din Georgia și Ucraina despre platforma parlamentară de promovare a intereselor țărilor noastre (Adunarea Parlamentară), inițiativă formulată pentru prima dată la conferința de la Chișinău din 2 martie”, a scris Andrian Candu pe Facebook.

La ceremonia oficială de la Tbilisi au fost prezenți numeroși oficiali europeni și americani, inclusiv Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, asistentul adjunct al Secretarului american de Stat, Bridget Brink, Comisarul european pentru Politica Europeană de Vecinătate şi Negocieri de Extindere,  Johannes Hahn, președinți de țară, de parlamente, prim-miniștri și miniștri din Armenia, Finlanda, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Azerbaidjan, Estonia, Ucraina, Belarus, România, Franța, Turcia, Cehia, Grecia, Marea Britanie.

Andrian Candu, alături de înalți oficiali europeni și americani, felicită poporul georgian

pdm, moldova, Andrian Candu, alături de înalți oficiali europeni și americani, felicită poporul georgian

moldova, candu alături de înalți oficiali europeni și americani, felicită poporul georgian, pdm

Total
0
Shares
 
Total
0
Share