Supă cremă de dovleac cu ghimbir. Gustos și simplu de gătit

Supă cremă de dovleac cu ghimbir, Gustos și simplu de gătit, bucatarie, alimentatie 

Pentru azi îţi propunem o reţetă extrem de gustoasă şi de simplu de făcut. Ce ai zice de o supă care se prepară repede şi este şi foarte gustoasă? Supa cremă de dovleac cu ghimbir şi suc de portocale este un adevărat deliciu, așa că grăbește-te să o prepari cât mai repede, scrie ea.md.

Ai nevoie de aceste ingrediente:

  • 4 morcovi mari, tăiați în bucăți
  • 1/2 ceapă mare, tăiată în bucăţi
  • 450 gr de dovleac cuburi
  • 1 linguriţă sare
  • 2 lingurițe ghimbir proaspăt ras
  • 1/2 linguriţă coriandru
  • 1 linguriță chimen măcinat
  • 1 linguriță scorțișoară măcinată
  • 2 căni de bulion
  • 1/2 cană de suc proaspăt de portocale
  • Iaurt grecesc fără grăsimi (pentru garnitură)
  • Pătrunjel tocat proaspăt (pentru garnitură)

INSTRUCŢIUNI:

Adăugați toate ingredientele pentru supă într-o oală sub presiune şi lăsaţi-le la fiert timp de 10 minute. După ce au fiert amestecaţi cu un blender toate ingredientele pentru a obţine o pastă. Serviţi supa caldă cu iaurt grecesc şi adăugaţi pătrunjel deasupra.

Poftă bună!

Supă cremă de dovleac cu ghimbir, Gustos și simplu de gătit, bucatarie, alimentatie 

Total
0
Shares
Total
0
Share