(video) Momentul în care un taxi intră în plin într-un grup de oameni pe o stradă din Moscova 

Momentul în care un taxi intră în plin într-un grup de oameni pe o stradă din Moscova, rusi, cm 2018, putin 

Poliţiei din Moscova nu i-a luat mult pentru a-l reţine pe suspect, iar acesta a vorbit pe larg despre incidentul pe care l-a provocat. Se află legal pe teritoriul Rusiei, munceşte ca şofer din 2013 şi pune accidentul pe seama faptului că a adormit la volan, după o noapte întreagă de muncă.

“Am vrut să apăs frâna, să ocolesc un om, dar am apăsat acceleraţia. Nu ştiu de ce! Apoi am văzut oameni care au început să alerge. Mi s-a făcut frică. Am crezut că vor să mă omoare, erau atât de mulţi oameni”, a spus şoferul taxiului, pentru presa din Rusia.

Conform informaţiilor oferite de ruşi la o zi după accident, opt oameni au fost rănit, iar şapte dintre ei se află în afara oricărui pericol, în timp ce unul are nevoie de îngrijiri medicale suplimentare.

Imaginile filmate de trecători în momentul indicentului arată cum şoferul a încercat să fugă din maşină, pe străzi, însă a fost reţinut imediat de către moscoviţi şi predat poliţiei. Forţele de ordine l-au identificat în scurt timp pentru că avea actele la el şi au concluzionat că accidentul nu a fost un atentat, ci doar o gravă neglijenţă rutieră.

Suspectul este din Kyrgystan şi raportul preliminar al poliţiei indică faptul că era în stare de ebrietate. Din primele informaţii oferite de presa rusă, se pare că nu există niciun deces, ci doar răniri. Mai multe ambulanţe au sosit la faţa locului şi au transportat răniţii la spital.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share