(foto) Andra a îndrăznit și s-a tuns scurt! Cum arată celebra cântăreață?

Andra a simțit nevoia de o schimbare și a îndrăznit să o facă chiar înainte de urca pe scenă, să cânte alături celebrul Maluma. Vedeta, în vârstă de 31 de ani recunoaște că și-a dorit de foarte mult timp să aibă părul mai scurt.

’Mereu mi-am imaginat ca dupa ce voi avea copii, o sa imi scurtez parul pana la umeri si o sa fac o schimbare radicala de look, dar acum acest vis al meu chiar s-a indeplinit. E chiar inainte de concertul de maine, la care voi canta cu Maluma, la Romexpo, si sper sa imi surprind fanii intr-un mod placut’’, a mărturisit Andra, potrivit andraonline.ro.

În ceea ce privește culoarea, Andra mizează pe natural și susține că se simte foarte bine cu nuanța pe care o are și, chiar dacă ar schimba ceva, este vorba doar de modificări care cu greu pot fi remarcate. Dincolo d coafură, acccesoriiul evident din imagini este zâmbetul larg, cald, mereu prezent pe chipul ei.

Artista este foarte bucuroasă să anunțe că Maluma, unul dintre cei mai apreciați artiști columbieni, va concerta în România și este posibil ca Andra să urce pe scenă alături de el.

Andra a vorbit la Kiss Fm despre înșelat, dar și despre bătaie. Artista a mărturisit că nu se pune problema de abuzuri în căsnicia ei, deoarece nici soțul ei, Cătălin Măruță nu este de acord cu așa ceva. Singurul lucru pe care l-ar putea face Măruță și peste care nu ar putea trece, ar fi să o înșele.

Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat, și atunci poți trece peste orice, asta dacă îți dorești cu adevărat ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc dacă ai copii cu acel om, treci peste niște lucruri, eu aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc, așa văd în momentul ăsta, nu știu, eu nu am trăit. Visele devin realitate! Sunt extrem de bucuroasa sa va anunt ca, in sfarsit, spiritul latin intalneste ritmurile columbiene pe 30 iunie la Romexpo, alaturi de MALUMA! De abia astept! Sper ca si voi veti fi alaturi de noi!”, este mesajul scris de Andra pe pagina sa de Facebook.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share