(Video) Un cuplu de pinguini homosexuali au furat un pui: Cum au reacționat părinții biologii ai micului pinguin

Un cuplu de pinguini homosexuali au furat un pui, Cum au reacționat părinții biologii ai micului pinguin, gradina zoologica, animale salbatice, lgbt, republica moldova
Un cuplu de pinguini gay a răpit puiul unei familii heterosexuale. Incidentul s-a întâmplat la o grădină zoologică din Danemarca, în timp ce părintii micului pinguin nu asigurau protecția acestuia, scrie The Telegraph.

Potrivit îngrijitoarei de la Odense Zoo, din dorinţa de a fi părinţi, pinguinii homosexuali „au furat“ puiul în timp ce părinţii erau la scăldat. „Părinţii micului pinguin dispăruseră, iar el a fost pur şi simplu răpit“, a declarat îngrijitoarea de la grădina zoologică.

Reprezentanţii instituţiei au stabilit că vor lăsa cuplul gay să păstreze puiul de pinguin în cazul în care părinţii biologici nu îl revendică, însă după o zi s-a iscat un adevărat „scandal“ între perechile de pinguini. „În general, femela este foarte grijulie cu puiul şi foarte agresivă când cineva se apropie prea tare de el, inclusiv cu noi este agresivă“, a povestit îngrijitoarea.

„Bătaia“ dintre pinguini a fost filmată şi postată pe pagina de Facebook a instituției. Toată trăznaia a avut însă un final fericit. După ce au observat cât de dornic este cuplul homosexual de a avea grijă de un pui, reprezentanţii grădinii zoologice au decis să îi ofere un ou.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share