(Video) Plahotniuc: Pensionarii din Moldova vor primi un nou ajutor de 600 de lei pentru sărbătorile de Paști

Vlad Plahotniuc despre protestul din 26 august, Asta ce e protest pornit de cetățeni sau de un partid politic, pdm, pas, platforma da, maia sandu, andrei nastase

În cadrul briefingului săptămânal organizat de către Partidul Democrat din Moldova, președintele formațiunii, Vlad Plahotniuc a vorbit despre realizările guvernului din ultimii ani, în special despre majorările salariale pentru unele categorii de bugetari dar și pentru pensionari.

Liderul democraților a declarat că în luna aprilie va avea loc o nouă indexare a pensiilor, în ciuda faptului că opoziția spune la tot pasul că aceasta nu poate avea loc din cauza lipsei de resurse financiare. Vlad Plahotniuc afirmă că ceea ce spune opoziția este un fals, la fel ca și declarațiile acestora cu privire la oferirea celor 600 de lei drept suport financiar pentur pensionari care în opinia blocului ACUM nu putea fi oferit.

Mai mult de atât, Vlad Plahotniuc declarată că acest suport financiar, în valoare de 600 de lei va fi oferit inclusiv și pentru perioada sărbătorilor pascale, liderul PDM garantează această sumă chiar dacă anticipează că reprezentanții opoziției vor spune că acest lucru este imposibil de realizat.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share