Doi liceeni au început să se sărute, după care au făcut sex în fața colegilor de clasă! Profesorii au rămas șocați

Lituania lgbt, Parlamentul a respins o propunere legislativă care ar fi legalizat parteneriatele între persoane de același sex, homosexualii, drepturile omului, republica moldova, lezbiene, gay, transsexuali, bisexuali

Doi liceeni au creat o adevărată isterie printre colegi, părinți și profesori, după ce au fost prinși în vreme ce făceau amor in curtea școlii. Cei doi îndrăgostiți au mers împreună într-o zonă mai puțin accesată de elevi și și-au dat frâu liber pasiunii. La un moment dat, au fost zăriți de un coleg, care i-a alertat și pe ceilalți colegi de clasă.

„Doi elevi au fost surprinși în timp ce întrețineau raporturi nepotrivite într-una dintre zonele din curtea școlii, în timp ce mulți alți liceeni din școală îi priveau”, așa sună informația furnizată presei de către părinții unor alți copii, care au aflat despre întreaga tătășenie.
 
Aceștia s-au arătat revoltați că se pot întâmpla asemenea lucruri într-o unitate de învățământ respectabilă, așa cum este Foster High School din Texas (SUA). Situația a șocat întreaga comunitate, mass media locală prezentând cu lux de amănunte situația neobișnuită și anormală petrecută în respectivul liceu, scrie A1.ro.
 
Conducerea liceului a trimis un mail către toate familiile elevilor în care-și exprimă regretul pentru cele întâmplate și în care-i asigură că situația nu se va mai repeta. Cei doi amorezi, care și-au dat frâu liber fanteziilor sexuale au fost exmatriculați, însă nu s-a luat o decizie finală asupra perioadei în care le va fi restricționată prezența la cursuri.
Total
0
Shares
 
Total
0
Share