(foto) Reacțiile internauților la refuzul noii guvernări să voteze alocarea îndemnizației de 200 de lei pe lună copiilor

La data de 18 iunie, Parlamentul Republicii Moldova, a amânat o decizie cu privire la alocarea a îndemnizației de 200 de lei pentru copii minori. Această propunere a venit din partea fracțiunii Partidului Democrat din Moldova, inițiativa a fost respinsă, până la avizul Guvernului și examinarea Comisiei Parlamentare de profil.

Această decizie a majorității parlamentare a înfuriat mai mulți internauți, spunând că noul Guvern se gândește doar la propriul buzunar și nicidecum la popor și la copii mici. Unii dintre utilizatorii înfuriați îndeamnă pe cei care au votat pentru alianța Kozak PSRM+ACUM, să mănânce “grecikă” de pe acum, pentru că asta ne așteaptă. Alții scriu că scopul Maiei Sandu este să își bată joc de Moldova și moldoveni, iar în acest scop va anula toate proiectele sociale (acest lucru s-a și întâmplat parțial, prima casă, drumuri bune, îndemnizația de 200 de lei pentru copii, au fost anulate de majoritatea parlamentară).

Oamenii spun că peste o vreme, moldovenii o să își amintească cu părere de rău că au ales acest guvern în locul celui condus de Pavel Filip, totuși, unii internauți sunt optimiști, spunând că cei care se află la guvernare acum, peste puțin timp vor ajunge să se mănânce unii pe alții și în scurt timp vom scăpa de ei.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share