Andrei Năstase acuză membrii PSRM de corupere a alegătorilor? Au fost văzuți cu pungi cu produse alimentare

alegeri 20 mai, platforma da pas, Andrei Năstase depune actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de Primar al mun. Chișinău

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase a dat de înțeles că colegii de coaliție din PSRM ar fi început o campanie de corupere a alegătorilor. Acest lucru ar fi avut loc în raionul Soroca, spune președintele Platformei DA, într-un interviu acordat pentru portalul de știri, oficial.md.

Andrei Năstase spune că acum câteva zile, din sediul PSRM din Soroca, au ieșit trei persoane cu saci și pungi cu produse alimentare. Ministerul Afacerilor Interne are subiectul în atenție și va lupta ferm împotriva acestor practici, afirmă ministrul.

În cadrul aceluiași interviu, ministrul Afacerilor Interne, a menționat că este inexplicabil tergiversată înăsprirea semnificativă a sancțiunilor pentru coruperea alegătorilor și falsificarea alegerilor.

Contactat de jurnaliștii de la Publika.md, vicepreședintele Parlamentului, Ion Ceban a spus că nu cunoaște despre cazul de la Soroca, dar spune că dacă el într-adevăr a existat, atunci la următoarea ședință de partid, aceasta va fi discutată.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share