(video) Ministrul Georgeta Mincu împarte plicuri chiar de față cu Prim-ministrul Maia Sandu: “Merită să sărbătorim 100 de zile”

Ministrul Agriculturii Georgeta Mincu a oferit ieri, în cadrul ședinței de guvern, plicuri pentru toți membrii Executivului, transmite Publika.md

Este vorba despre invitații la Ziua Vinului, pe care, spune ea, cei de la guvernare le merită pentru munca depusă în cele 100 de zile. Totodată, Mincu a lăsat să se înţeleagă că în acest an, câştigătorul concursului “Polobocul de Aur” ar putea rămâne fără premiu şi asta pentru că membrii cabinetului de miniştri nu au reuşit să aprobe o hotărâre în acest sens.

“Toți sau cei care pot în această zi, sâmbătă, să participe și să susținem sectorul când se va acorda marele premiu. Din păcate, nu am reușit să-l aprobăm în ședința de astăzi pentru că concursul a avut loc ieri, dar sperăm ca până la sfârșitul săptămânii o să găsim o soluție pentru a aproba. Vreau să înmânez fiecărui membru al Guvernului, Cancelariei de Stat, personalului, secretarilor, inclusiv șefilor de instituții. Pentru munca cea de 100 de zile chiar se merită să sărbătorim împreună cu vinificatorii și viticultorii și vă rog frumos să vă apropiați să luați invitația”, a spus Georgeta Mincu.

Gestul ministrului Mincu se pare că a cam deranjat-o pe Maia Sandu.

“Eu sper că invitația este pentru întreg cabinetul, nu doar pe mine”, a spus Maia Sandu.

“Să înțeleg că faceți invitație pentru o ședință de Guvern suplimentară. Mulțumim, dar sună de parcă a-ți oferi niște premii, a mai adăugat premierul.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share