Externe

A căzut Facebook-ul: Au fost afectați câteva sute de milioane de oameni din Europa și SUA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Facebook a picat în această seară de 13 martie pentru câteva sute de milioane de oameni din diferite țări, printre care și din Molodova. Problemele cu care se confruntă rețeaua socială afectează și Instagram. Mai mult de două ore utilizatori din mai multe țări au întâmpinat probleme. Cele mai afectate zone au fost Europa și America de Nord.

Că Facebook a picat nu este o premieră, dar este un lucru destul de rar întâlnit. UtilizatoriI care încearcă să folosească rețeau de socializare întâmpină dificultăți la autentificare sau, pur și simplu, nu le este afișat site-ul, în loc fiind o pagină albă. Totuși, pe unele browsere pare să nu aibă nicio problemă. Odată ce a picat Facebook, mulți utilizatori n-au acces la platforme precum Messenger.
 

Utilizatori din Marea Britanie, Japonia, Argentina sau Statele Unite ale Americii se plângă că rețeaua socială este inaccesibilă din zona lor. Cele mai multe mesaje de „eroare” sunt cu pagini albe pe care nu apare nimic. De regulă, Facebook afișează mesajul că serviciul este indisponibil. Ultima dată când au fost întâmpinate probleme atât de mari a fost în urmă cu aproape două luni.

loading...

Comments are closed.