A coborât din mașină să-și certe iubitul, dar a fost atacată de un tigru într-un safari din China. Mama tinerei a fost ucisă pe loc, încercând s-o salveze

Întâmplare de-a dreptul șocantă în China. O ceartă stupidă între un cuplu s-a transformat într-o adevărată tragedie. O tânără a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacată de un tigru, într-un safari. Mama ei a fost ucisă pe loc, când încerca să o ajute. Tânăra a coborât din mașină vrând să-și certe iubitul care se afla pe locul șoferului, moment în care a fost atacată și târâtă de tigru, scrie Observatornews.ro

Ceea ce pare să fi început ca o dispută de familie la Badaling Wildlife Park din Beijing, China, s-a încheiat într-o tragedie după ce tânăra Zhao a coborât din mașină pentru a-și mustra partenerul pe scaunul șoferului, în timp ce se afla în zona din parc cu tigri soberieni. Autoritățile cred ă familia a crezut pur și simplu că a părăsit incinta unde erau ținuți tigrii.

Animalul a ucis o femeie pe loc și a rănit-o grav pe fiica acesteia
Un tigru siberian s-a năpustit rapid asupra tânerei și a târât-o imediat la pământ. Mama ei, pe nume Zhou, a ieșit imediat din mașină în încercarea de a-și salva fiica, dar a plătit cu prețul vieții. Deși gardienii din parc au încercat să intervină și să îndepărteze animalele, pentru mama lui Zhao a fost mult prea târziu.

Zhao a supraviețuit atacului, dar a ajuns la spital cu răni grave la gât. Mama ei a fost ucisă pe loc. O investigație a decis ulterior, după un lung proces, că incidentul nu s-a petrecut din cauza personalului, așa că parcul și-a continuat activitatea.

Parcul se află lângă o secțiune faimoasă a Marelui Zid Chinezesc, și permite vizitatorilor să conducă prin zone populate cu animale sălbatice. Nu este însă primul incident de acest fel. În 2014, un agent de pază care a îndrăznit să iasă din vehiculul său de patrulare a fost ucis de un tigru din Bengal, iar în 2016 un angajat al parcului a fost ucis de un elefant.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share