Social

A doua persoană tratată definitiv de coronavirusul în Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viorica Dumbrăveanu, ministru al Sănătății, a anunțat despre a doua persoană tratată definitiv de coronavirus în Moldova.

Potrivit acesteia, prima persoană care a fost depistată pozitiv cu Covid-19 este declarată tratată de acest virus. Ea a fost transferată într-o altă secție a Spitalului Clinic Republican, pentru a primi tratamente în legătură cu celelalte afecțiuni de care suferă.

Amintim că șeful ANSP a anunțat și săptămâna trecută despre îmbunătățirea stării de sănătate a persoanei date. Furtună spunea că femeia are grijă de ea în mod individual și nu mai necesită îngrijiri speciale, dar erau așteptate cele două teste de control, necesare înainte de externare.

Amintim că femeia, în vârstă de 48 de ani, a revenit din Italia cu o cursă avia Milano-Chișinău, iar la bordul avionului s-a urcat în pofida faptului că a cunoscut despre posibila infecție cu noul coronavirus, fapt despre care a fost informată telefonic încă atunci când era în aeroportul italian, dar nu a renunțat la călătorie.

Amintim că Moldova a mai raportat un caz de vindecare, iar la situați de astăzi avem deja 2 persoane vindecate total de noul coronavirus, fiind salvate de către medicii noștri.

loading...

Comments are closed.