Externe

A fost descoperită o plantație de canabis în valoare de 400.000£! Proprietarul condamnat la închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

O plantație de cannabis în valoare de 400.000 de lire sterline a fost descoperită într-o fabrică secretă sub un hambar din Marea Britanie.

Proprietarul Daniel Palmer, un bărbat din comitatul Devon, a fost arestat după ce s-a descoperit că se ocupa cu producerea și traficul de droguri. Pe proprietatea sa s-a descoperit o fabrică clandestină sub un hambar plin cu saci de îngrășăminte și utilaje agricole, bărbatul a fost condamnat la șase ani de închisoare, transmite protv.ro

Plantație de canabis în valoare de 400.000£ descoperită sub un hambar

Zona, deși izolată, era foarte populară printre localnicii dornici de plimbări lungi și echitație.

Descoperirea a fost făcută în urma unui raid al poliției, în februarie 2017. Complexul clandestin putea produce anual droguri în valoare de sute de mii de lire sterline. Bărbatul a negat că ar fi avut vreo legătură cu descoperirea oamenilor legii, însă o instanță l-a condamnat, în luna august, la șase ani de închisoare.

Probe ADN care să-l incrimineze pe bărbatul de 40 de ani au fost prelevate din interiorul fabricii, însă Palmer a declarat că respectivele obiecte analizate de oamenii legii au ajuns acolo după ce le-a atins el, la suprafață.

Ba mai mult, acesta a mai adăugat că un alt bărbat care a închiriat terenul de la tatăl său s-ar fi ocupat de plantație. Poliția verifică și această pistă.

loading...

Comments are closed.