Actual

A fost desemnat câștigătorul concursului pentru funcția de Arhitect-Șef al capitalei. A activat anterior în Guvernul Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Concursul pentru ocuparea funcției de arhitect-șef al orașului și șef al Direcției Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare, a fost câștigat de către Svetlana Dogotaru. Anunțul a fost făcut pe facebook de către Victor Chironda, viceprimarul responsabil de urbanism și mobilitate urbană.

La concursul de  participat în concursul de ocuparea funcției de arhitect-șef al orașului și șef al Direcției Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare au participat patru candidați: Teodor Naval, Ivan Carpov și Leonid Dumitrașcu și Svetlana Dogotaru.

Dogotaru anterior, a ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei în Guvernul condus de Maia Sandu.

Svetlana Dogotaru a ocupat anterior și funcția de viceministru în cadrul ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor în perioada Guvernului Tarlev, ulterior fiind și consilieră a premierului Ion Sturza.

Telegraph.md amintește că Ion Cebanu, consilier municipal al fracțiunii Partidului Liberal, a publica lista cu persoanele înregistrate în concurs și tot odată susținea că „următorul arhitector șef al primăriei municipiului Chișinău va fi Dogotaru Svetlana.
Chiar dacă nu au fost anunțate încă rezultatele concursului socialiștii optează pentru candidatura acesteia.

 

 

loading...

Comments are closed.