Alte știri

A fost numit un nou șef interimar la IP Briceni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Roman Slinceac, a fost numit șef interimar al Inspectoratului de Poliție Briceni, prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliție, Iurie Podarilov.  Acesta a fost prezentat colectivului la 27 septembrie.

Comisarul Roman Slinceac  până acum a  ocupat funcția  de șef adjunct al Secției securitate publică al aceluiași Inspectorat.

Iurie Podarilov  a adresat felicitări noului șef interimar, dorindu-i succes în activitate,  oferindu-i sprijinul pentru realizarea succeselor instituționale.

De asemenea, în cadrul ședinței cu efectivul, șeful IGP a mulțumit polițiștilor pentru aportul adus la realizarea obligațiunilor de serviciu, menționând că este important ca  fiecare angajat să se implice cu profesionalism și devotament pe segmentul său de activitate, astfel încât cetățenii să se simtă în siguranță.

Totodată,  Iurie Podarilov a specificat despre importanța conlucrării cu veteranii Poliției,  precum și dezvoltarea unor relaţii colegiale constructive, apreciind pozitiv implicarea acestora în lupta cu infracționalitatea.   

În context, Dumitru Druțac, veteran al Ministerului Afacerilor Interne a fost menționat  prin ordinul șefului IGP  cu medalia „Pentru merite în combaterea criminalității clasa II”,  pentru implicarea la descoperirea unei  tâlhării.

loading...

Comments are closed.