A început distribuirea buletinelor de vot consiliilor electorale

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,buletine de vot, comisia electorala centrala,

Pe parcursul zilelor de astăzi și mâine, buletinele de vot și alte materiale electorale vor fi distribuite consiliilor electorale ale circumscripțiilor electorale uninominale din țară. Despre aceasta a anunțat ieri Comisia Electorală Centrală (CEC), informează MOLDPRES.

Procesul se desfășoară conform unui grafic prestabilit la toate cele trei tipografii contractate de CEC pentru tipărirea buletinelor de vot.

Potrivit CEC, colaboratorii inspectoratelor de poliție teritoriale asigură escorta buletinelor de vot de la tipografie până la sediul consiliilor electorale de circumscripție și paza acestora până în ziua votării.

Duminică, 24 februarie curent, în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare și referendumul republican consultativ. Cetățenii vor primi câte patru buletine de vot. În total, pentru secțiile de votare din țară au fost tipărite circa 12 mln buletine de vot.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share