Externe

A început vânzarea de bilete pentru zborurile Aeroflot care pleacă astăzi la Moscova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 21 martie, la ora 9:00, la casa de bilete Aeroflot de la aeroportul din Chișinău, a început vânzarea biletelor pentru zborurile Aeroflot care pleacă astăzi seara de la Chișinău la Moscova (Sheremetyevo), transmite Ambasada Rusiei la în Moldova.

Cei care au pentru mâine biletele Aeroflot sau S7 valabile (cu o dată de plecare în timpul încetării zborurilor, în perioada 16 – 31 martie), pot zbura azi.

Costul biletelor poate fi aflat la aeroportul din Chișinău sau de la reprezentantul companiei aeriene Aeroflot la telefon + 373-61-099-300.

Totodată, Ambasada neagă unele informații din mediul online despre epuizarea biletelor și umplerea avioanelor: ”Această informație este o minciună. Conform informațiilor furnizate de Aeroflot Airlines, există în vânzare bilete pentru primul bord, cu plecare la ora 18:00. Vânzarea biletelor pentru cel de-al doilea avion (planificat la ora 21:00) nu a început încă. Vă rugăm să păstrați calmul și să nu vă panicați. Pentru toate întrebările, vă rugăm să contactați Ambasada și reprezentanța Aeroflot din aeroport”.

Potrivit unor surse, aceste două curse vor aduce acasă mai mulți cetățeni moldoveni.

loading...

Comments are closed.