Alte știri

A închiriat un apartament pentru o zi și a vândut mai multe bunuri din locuință. O tânără din capitală, cercetată pentru furt

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără în vârstă de 29 de ani, originară din capitală, a fost identificată și condusă la inspectoratul de Poliție a sect. Centru pentru comiterea unui furt din locuință.

La data de 26 ianuarie, la inspectoratul de poliție a sec. Centru, s-a adresat cu plângere o doamnă de 32 de ani, comunicând că i-au fost sustrase mai multe bunuri din apartament. Polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală, pentru a stabili toate circumstanțele și identifica individa care a comis infracțiunea.

Astfel, în cadrul investigațiilor forțele de ordine au stabilit că suspecta închiriase apartamentul de pe str. N. Testimițeanu pentru 24 de ore, ulterior pe un site de anunțuri a găsit un cumparător căruia i-a vândut bunurile sustrase din apartament : o mașină de spălat, un televizor de model ,,Samsung”, router wi-fi, aspirator , stativ pentru călcat hainele și fier de călcat, uscător, pelerină și un covor. Suma pagubei a fost estimată la 12 300 lei.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii secției investigare infracțiuni a IP Centru, suspecta în comiterea infracțiunii a fost reținută și escortată la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale aceasta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a vândut bunurile la prețul de 2000 de lei.

Acestea au fost depistate și ridicate de către polițiști și urmează a fi returnate proprietarei.

Actualmente aceasta este cercetată penal în stare de libertate pentru furt, care conform legislație în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.