A murit în timpul unui joc erotic, într-o cameră de hotel: Iubitul ei a fost arestat!

A murit în timpul unui joc erotic, crima intr-un hotel din chisinau, Iubitul ei a fost arestat, sex periculos 

O tânără a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel. Din primele indicii, anchetatorii au declarat că femeia ar fi murit în timpul unui joc erotic. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit marți dimineața, în baia camerei în care era cazată. Speriați de țipetele ce se auzeau din camera tinerei, vecinii au chemat ajutor.

Poliția a făcut deja o arestare. Iubitul femeii, un cetățean în vârstă de 29 de ani a fost reținut și acuzat de omor prin imprudență, conform presei locale. Cei doi erau cazați la Ramada La Palma au Lac, în Locarno, Elveția.
 
Angajații hotelului au fost alertați de mai mulți turiști care auziseră țipete puternice venind din camera celor doi. Paramedicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânără. Decesul a fost pronunțat la fața locului.
 
Iubitul ei a recunoscut că Anna a murit în timpul unui joc erotic. Varianta lui a fost validată de rezultatul autopsiei. Medicul legist a stabilit cauza morții ca fiind asfixierea.
 
Poliția elvețiană a confirmat arestarea bărbatului în vârstă de 29 de ani, cetățean german. Procurorul nu a exclus posibilitatea ca acesta să fie acuzat de omor din culpă.
a murit facind sex, moarte banala
Total
0
Shares
Total
0
Share