A spus că i-a sacrificat. Un bărbat din SUA a omorît cu un prosop o femeie și fiul acesteia de 2 ani

Crimă de-a dreptul tulburătoare în SUA. O femeie de 30 de ani și copilașul ei de doar 2 ani au fost uciși cu sălbăticie de un bărbat care, spune el, i-a sacrificat. Bărbatul a fost condamnat să-și petreacă restul vieții în spatele gratiilor, pentru crimele oribile comise, scrie Observatornews.ro

Williams, care locuia mama și copilul la acea vreme, a fost găsit vinovat vineri, 1 decembrie. Într-un videoclip înfiorător făcut la momentul crimei sinistre, Williams a fost văzut purtând o mască de Halloween susținând că i-a „sacrificat” pe cei toi și părea că ținea în mână și controla obiecte imaginare.

“I-am primit deja. I-am sacrificat deja. Trimite-mi pe toate celelalte acum, din acea locație”, se aude spunând bărbatul în filmare.

Mama și fiul, uciși cu un prosop de bărbatul cu care stăteau în casă

În aceeași filmare, mama și copilul ei sunt văzuți intrând în casa lor din Buford, Georgia. La scurt timp după, Williams a mers în camera lor și i-a ucis. Tatăl lui William, care locuia cu cei trei, a devenit îngrijorat după ce fiul său a ieșit din casă și a spus că vrea să o incendieze. După ce a găsit cadavrele, tatăl lui Williams a sunat imediat la poliție. Williams a fugit de la fața locului dar a fost găsit la scurt timp de poliție, într-o benzinărie.

Mai mulți vecini au spus poliției că l-au auzit pe Williams țipând la femeie în zilele dinaintea crimei, întrebând-o de ce e încă acolo și spunându-i că o vrea afară din acea casă. Bărbatul a folosit un prosop pentru a-i ucide. În ziua crimelor, vecinii l-au auzit pe Williams „țipând că va ucide pe toată lumea și va merge în California”.

Total
0
Shares
Total
0
Share