A spus că i l-au cadonat prietenii: Un șofer din Chișinău, descoperit cu un permis de conducere falsificat

În punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, un tânăr chișinăuian a prezentat la control un permis de conducere românesc cu semne vădite de falsificare.

În cadrul cercetărilor, bărbatul a declarat că documentul este un cadou din partea prietenilor și ar fi crezut că este unul veridic.

Pentru fapta sa, folosirea actelor oficiale false, bărbatul riscă dosar penal.

Astăzi, 18 septembrie 2023, în jurul orei 02:30, pe direcția ieșire din Republica Moldova s-a prezentat conaționalul la volanul unui automobil, înmatriculat în Germania.

Printre documentele înmânate la control a fost și permisul de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile române pentru mai multe categorii de conducere. La verificarea suplimentară a permisului, polițiștii de frontieră au stabilit că este falsificat.

Șoferul de 30 de ani nu a fost mirat de cele depistate deoarece, conform declarațiilor, permisul ar fi cadou din partea prietenilor. După întocmirea procesului verbal privind comiterea unei infracțiuni, conaționalul și-a continuat deplasarea spre Germania la volanul mașinii, prezentând al doilea permis de conducere veridic.

Cercetările pe caz sunt în derulare.

Total
0
Shares
Total
0
Share