Externe

A ținut 15 minute cu mîinile goale un camion aflat la marginea prăpastiei. Un polițist a fost supranumit Superman pentru fapta eroică

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un ofițer de poliție pe nume Martin Willis a sosit primul la locul unui accident care s-a întâmplat în acest weekend pe autostrada A1 din regiunea britanică West Yorkshire. Pentru că o furgonetă grea a ajuns să atârne pe marginea unui pod și putea cădea în orice moment cu tot cu şoferul blocat, bărbatul a decis să o ţină pentru a-i păstra echilibrul, potrivit Express.co.uk.citat de AutoBlog.

Realizând că situația este una critică, fiind în zonă curenţi de aer puternici, polițistul nu și-a pierdut cumpătul și a apucat rapid maşina de o roată.

Se menționează că ofițerul Willis a ținut astfel autovehiculul timp de aproximativ 15 minute, până la sosirea salvatorilor, iar şoferului i-a spus să nu-şi facă griji și dacă este posibil să nu se mişte.

Martin Willis consideră că acțiunile sale nu au fost unele eroice, deoarece comentând incidentul, el a menționat că pur și simplu şi-a îndeplinit atribuţiile. Colegii lui l-au supranumit deja Superman, iar fapta sa curajoasă face înconjurul lumii.

 

 

loading...

Comments are closed.