Social

A venit din Italia de Crăciun, dar a fost omorât de un șofer pentru că mergea beat pe stradă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat care a revenit în România din Italia, pentru a-și petrece sărbătorile alături de familie, a decedat după ce a fost bătut de un şofer în Craiova, pentru că mergea beat pe stradă.

Grigore Popescu locuia în Italia şi venise în ţară pentru a petrece sărbătorile de iarnă, într-o localitate din Olt, informeaza stirileprotv.ro.

În noaptea de 21 spre 22 decembrie, Grigore Popescu a fost implicat într-o altercaţie pe o stradă din Craiova, el fiind bătut de un tânăr de 31 de ani, supărat că bărbatul ar fi mers beat pe mijlocul străzii.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Craiova au reţinut, duminică, un bărbat de 31 de ani, din municipiu. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Oamenii legii au stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, ar fi condus un autoturism pe strada Doljului, din Craiova. Pe partea carosabilă ar fi pătruns un bărbat de 41 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Conducătorul autoturismului a coborât şi i-ar fi aplicat bărbatului băut mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, după care a părăsit zona”, au precizat atunci reprezentanţii IPJ Dolj, potrivit www.gds.ro.

Lovit în zona capului, bărbatul de 41 de ani a intrat în comă, iar sâmbătă a decedat.

Decesul românului, în presa italiană

Presa din Italia a scris despre decesul lui Grigore Popescu, care era legitimat la echipa de futsal A.S.D. Arzachena 2015.

“Originar din România, cu domiciliul în Palau și jucătorul A.S.D Arzachena 2015, Grigore Popescu, Grig sau Gregorio pentru prieteni a decedat în această dimineață, la ora 7:00, după ce s-a luptat cu moartea timp de câteva zile. El lasă în urmă o soție și o fetiţă pe care le iubea la infinit. Revenind în România pentru a-și petrece vacanța alături de rudele sale, jucătorul a fost victima unui atac în circumstanțe încă nelămurite. Grig s-a lovit violent cu capul pe trotuar și a intrat în comă”, a scris publicația galluraoggi.it.

De asemenea, clubul a transmis un mesaj oficial la aflarea veştii că Grigore Popescu a decedat.

“Nu sunt cuvinte pentru a spune ce simțim în aceste momente. Astăzi vom juca în Cupa Italia și o vom face pentru tine. Drum lin, pentru totdeauna unul dintre noi, Popescu Grig”, este mesajul apărut pe pagina de Facebook a clubului.

loading...

Comments are closed.