Alte știri

Acceptă sau nu provocarea de a fi Prim-ministru? Iată ce spune Ion Chicu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consilierul prezidențial, Ion Chicu, despre care Igor Dodon a declarat că ar fi „o candidatură potrivită” pentru funcția de prim-ministru al Republicii Moldova a comentat pentru DESCHIDE.MD cum va proceda în caz că i se va propune funcția respectivă.

Chicu a subliniat că este prematur să vorbim despre acest subiect, însă dacă i se va propune acest fotoliu va purta discuții în acest sens.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Președintele afirmă că eu aș fi bun, ca și alți membri ai echipei sale. Dacă-mi propune – voi discuta, dar această deloc nu înseamnă că voi accepta în orice circumstanțe. Sunt multe necunoscute și este prematur de discutat un asemenea scenariu. Apele se vor mai liniști peste câteva zile și cred că cineva din coaliție va bate în retragere”, a declarat Ion Chicu pentru DESCHIDE.MD

Menționăm că după demiterea Guvernului Sandu prin moțiune de cenzură, mai multe voci lasă să se înțeleagă că următorul premieri va fi desemnat fostul ministru al Finanțelor în Guvernul Filip, Ion Chicu. Scenariul devine și mai verosimil după ce ieri, Igor Dodon a spus că Ion Chicu este o persoană potrivită pentru a ocupa funcția de premier.

Chicu Ion este o candidatură potrivită, ca și mulți alți din echipa prezidențială. Am mulți consilieri buni și dați să recunoaștem că în ultimul timp mi-a reușit să creez un nucleu puternic de profesioniști în echipa mea. Consilieri în domeniul social, economic, juridic, băieți foarte puternici, tineri, inspirați care vor să facă față provocărilor care sunt la moment. Sunt convins că fiecare dintre ei sunt foarte buni. Pe politica externă, uitați-vă, domnul Aurel Ciocoi, fost ambasador în Germania, China, Statele Unite. Foarte bun specialist”, a declarat Dodon.

loading...

Comments are closed.