Acces pe viață la suita de birotică autentică Office 2021 Pro fără abonament, chiar aici, în oferta de Black Friday a Godeal24, la doar 24,24 €!

În lumea bazată pe abonamente, este greu să găsești aplicații sau pachete de software care necesită doar o achiziție unică pentru o utilizare pe viață. Din fericire, promoția software în curs de desfășurare de Black Friday a Godeal24 oferă licențe pe viață pentru suita sa populară de aplicații, iar dumneavoastră puteți face exact acest lucru.

Oferta Godeal24 este o afacere excelentă în comparație cu pachetele de abonament online Microsoft 365, care încep de la 7 dolari pe lună sau 70 de dolari pe an pentru persoane fizice. Ca și Office 2021 Pro, este cea mai recentă versiune oferită și include cele mai mari aplicații, precum Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote și Teams. Cu toată suita de aplicații la îndemână, puteți aborda aproape orice proiect personal, profesional sau creativ. Trebuie să scrieți o lucrare pentru curs? Doriți să creați o foaie de calcul pentru buget?

Pregătiți o prezentare profesională? Consultați șabloanele PowerPoint preîncărcate. Ce ziceți de o colaborare în timp real? Echipe. Indiferent de ce aveți nevoie, Office 2021 Pro probabil că o are, și costă doar 24,24€. Între timp, produsele la pachet nu numai că generează mai multe venituri pentru comercianți, dar clienții primesc aceleași produse la un preț mai mic, cum ar fi pachetul Office 2021 pentru 5 PC la doar 14,85€ pe unitate. (De asemenea, utilizatorii Apple, în special, ar trebui să știe că Outlook este acum o aplicație gratuită pentru Mac).

Rețineți că utilizatorii de Mac pot obține Office 2021 Home și Business doar pentru 42,99 €, în timp ce utilizatorii de Windows pot obține pachetul Professional, care include și Office Publisher și Office Access.

Price! Obțineți o suită de productivitate la 90% din prețul original!

Cel mai sigur mod de a obține o cheie de lucru pentru a vă activa Windows 10!

Obțineți pachetul dvs. rentabil astăzi! (cod cupon “DDA62”)

Achiziționarea în lot pentru uz comercial face o reducere mai mare!

Până la 50% reducere la mai multe Windows și Office! (cod cupon ” DDA50″)

Software practic pentru instrumente informatice:

 La Godeal24, puteți economisi mult timp și bani cu licențe Microsoft la preț redus, programe importante de securitate IT și alte instrumente informatice. Obțineți sistemul de operare Windows și MS Office la un preț imbatabil. Experimentați cumpărături fără probleme cu livrarea digitală de la Godeal24, care vă trimite software-ul direct pe e-mailul dvs. în câteva secunde de la cumpărare. În plus, cu un rating TrustPilot de 98% Excelent și asistență tehnică de specialitate 24/7, puteți fi încrezător în calitatea produsului pe care îl cumpărați.

Godeal24 promite că oferă asistență tehnică profesionistă 24/7 și servicii post-vânzare pe viață și că puteți utiliza produsul fără probleme!

Contactați Godeal24: service@godeal24.com

Cum se plătește?

  • Mergeți la pagina de plată, continuați ca invitat (sau creați un cont), apoi completați “Billing Information”.
  • Vă rugăm să selectați “CWALLETCO” în acest pas, apoi faceți clic pe “Continuare”.
  • Vă rugăm să verificați comanda dvs. și să faceți clic pe “Plasați comanda”.
  • Apoi se va trece la această pagină, faceți clic pe “Alegeți metodele de plată”.
  • În cele din urmă, puteți alege să utilizați PayPal pentru a finaliza plata.
Total
0
Shares
Total
0
Share