Actualitate

Accesul în scuarul panoramic din cartierul Ciocana, OPRIT

Pinterest LinkedIn Tumblr

Comisia pentru situații excepționale a municipiului Chișinău s-a întrunit astăzi în ședință și a decis oprirea accesului cetățenilor în scuarul panoramic din cartierul Ciocanu unde s-au înregistrat alunecări de teren, transmite Moldpres.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei capitalei, la ședința Comisiei pentru situații excepționale s-au coordonat măsurile de urgență, impuse de alunecările de teren din strada Maria Drăgan. Principala măsură impusă preturii sectorului Ciocana a fost sistarea temporară a punctului de belvedere a municipiului Chișinău, securizarea perimetrului afectat de alunecările de teren și contractarea expertizei necesare pentru oferirea soluțiilor cât mai urgente de intervenție pe adresa respectivă.

De asemenea, a fost solicitată expertiza alunecărilor de teren în condițiile în care acestea pot afecta rețelele inginerești care traversează scuarul.

Pe strada Maria Drăgan din cartierul Ciocana a fost amenajat un scuar panoramic din care se poate vedea panorama municipiului.

loading...

Comments are closed.