Accident grav în nordul țării. Un autobuz de pe ruta Pîrlița-Bălți a fost lovit de un tren

Autobuzul de pe ruta Bălți-Pîrlița a fost lovit de un tren marfar, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată din satul Răuțel, raionul Fălești. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma impactului, scrie TVN

„Eu sunt la serviciu, nu am când sta. – Cum s-a întâmplat? S-a întâmplat, iaca vedeți rezultatul, oleacă de atenție trebuia.”

„Trenul stătea, eu m-am oprit la linia stop și dacă am văzut că trenul stă m-am pornit și trenul în același timp tot s-a pornit.”

Șoferii care circulă des prin zonă dau vina pe semaforul care nu funcționează de mai mult timp.

„Tot timpul mă opresc la stop cum este semnul, circulația este circulație, regulile sunt pentru toți la fel. Nu lucrează semaforul, dar de aceasta toți cunosc aici care în fiecare zi circulă, este semn și mai la deal la fel este semn. Neatenție și gata.”

„Trebuie să te oprești, este trecere la nivel cu calea ferată și trebuie să te oprești, mai ales cu pasageri, este periculos pentru că nu este barieră, nimic.”

„Luminile nu am observat să ardă acuma. Desigur că este periculos, noi deja cunoaștem pentru că toată viața circulăm pe acest drum.”

Echipele de intervenție și poliția s-au deplasat rapid la fața locului pentru a investiga circumstanțele exacte ale accidentului.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share