Alte știri

Accident la Odessa, cu implicarea unui camion și a unui autocar înmatriculat în Moldova: Un moldovean a decedat, iar soția acestuia se află la reanimare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Consulatului Republicii Moldova la Odessa urmărește îndeaproape situația legată de producerea în dimineața zilei de 27 iulie a unui accident rutier în apropierea comunei Znamenka din regiunea Odessa, cu implicarea unui camion și a unui autocar înmatriculat în Republica Moldova aflat pe cursa Chișinău – Kyiv cu 20 de pasageri la bord.

Reprezentanții misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autorități în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la cetățenia, identitatea și situația persoanelor afectate.

Conform informațiilor obținute de la autoritățile locale, în urma producerii accidentului, un bărbat cu vârsta de 61 de ani, cetățean al Republicii Moldova a decedat, iar soția acestuia este internată la reanimare.

Alte 3 victime ale accidentului, cetățeni ucraineni, au necesitat îngrijii medicale fiind internate la spitalul din localitatea Podolsk.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar Consulatul de la Odesa se află în contact cu autoritățile ucrainene pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și oferirea asistenței consulare familiei îndoliate.

loading...

Comments are closed.