Alte știri

Accident pe șoseaua Hâncești. Un autocamion s-a tamponat într-o casă de locuit

Pinterest LinkedIn Tumblr

În această noapte angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în urma unui accident rutier care s-a produs în municipiul Chișinău, șoseaua Hâncești 153.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 00:10. Conform informațiilor înregistrate un autocamion s-a tamponat într-o casă de locuit. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care ajungând au stabilit că un autocamion de mare tonaj de model DAF s-a tamponat în peretele unei case de locuit, un copac și doi piloni electrice.

Cu scopul pregătirii locului pentru tractarea autocamionului, salvatorii au efectuat lucrări de defrișare a copacului și au înlăturat roțile autovehiculului de la elementele gardului distrus și alte obstacole.

De asemenea, pompierii au asigurat paza antiincendiară la locul accidentului pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu. În timpul accidentului nici o persoană nu a avut de suferit, iar proprietarii casei accidentate s-au evacuat de unii singuri.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de poliție. În ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii IGSU au intervenit în 40 situații de risc.

loading...

Comments are closed.