Accident tragic în Camenca: Un băiat de 15 ani a decedat, iar alți patru minori au ajuns în stare gravă la spital

Accident de coșmar la Camenca. Un băiat de 15 ani a decedat, iar alți patru minori au ajuns în stare gravă la spital, scrie N4

Totul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 august. Presa de peste Nistru scrie că un băiat de 14 ani ar fi luat pe ascuns mașina tatălui său și a chemat 4 prieteni, doi frați gemeni de câte 15 ani și două fete să meargă cu el la plimbare.

La un moment dat, adolescentul de la volan nu s-a mai putut isprăvi cu ghidajul, iar mașina a ieșit pe contrasens, s-a izbit mai întâi într-un pilon electric după care a ajuns în gardul unei gospodării. În urma impactului, unul dintre cei doi gemeni a decedat pe loc, iar ceilalți minori au fost duși la spital.

În data de 14 iulie s-a aflat că 3 dintre copiii răniți au fost transferați la Institutul Mamei și a Copilului din Chișinău.

Starea lor este în continuare gravă.

MAXIM CAZACU, purtător de cuvânt, Institutul Mamei și a Copilului:

„Doi pacienți, o fată și un băiat de 14 și 15 ani sunt în reanimare. Băiatul este în stare mai gravă, fata de 14 ani, e tot în stare gravă, dar stabilă. Pacientul de 15 ani este în secția de neurochirurgie la moment, în stare de gravitate medie”.

Milițienii din regiune continuă investigațiile cazului.

Total
0
Shares
Total
0
Share