Alte știri

Activist PAS: Trei TRĂDĂTORI de la Platforma DA au votat pentru un președinte de raion din partea PDM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Războiul din cadrul blocului ACUM se pare că nu se mai termină. Un activist PAS i-a acuzat din nou de trădare pe cei din Platforma DA, după ce trei consilieri din partidul lui Năstase au votat la Sîngerei pentru un președinte de raion din partea PDM.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„3 trădători de la Platforma DA au votat un Președinte PDM la cârma Raionului Sîngerei. Tudor Tutunaru, Iamandii Gheorghe și Petrov Magdalena!”, a scris consilierul raional, Oleg Cernei, ales pe listele PAS.

Nu e primul caz când PAS îi numește trădători pe cei din Platforma DA. Zilele trecute și deputatul PAS, Sergiu Litvinenco i-a numit trădători pe colegii săi din Platforma DA.

„Platforma DA trădează din nou. De data asta doi consilieri raionali PPDA din Căușeni – Nicolae Ermurache și Rodica Popa – au refuzat să voteze candidatul PAS la funcția de președinte al raionului Căușeni. În schimb au votat candidatul PD-ului…Da, apropo, trădătorul Nicolae Ermurache s-a ales cu funcția de vicepreședinte al raionului Căușeni”, a scris Litvinenco pe Facebook.

 

 

loading...

Comments are closed.