Social

Activistul civic Mihail Bagas a anunțat organizarea unei acțiuni de protest contra majorării prețurilor la carburanți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Activistul civic, Mihail Bagas, care este co-fondator al asociației „Orașul fără Maxi-Taxi”, organizează un protest în centrul capitalei, prin intermediul căruia încearcă să obțină stoparea creșterii prețurilor la combustibil și totodată reducerea prețurilor actuale.

În acest scop, a fost creat un eveniment pe Facebook, a cărui organizator este activistul Mihail Bagas. Astfel, toți șoferii dar și ceilalți cetățeni care sunt afectați de ridicarea prețurilor la produsele petroliere să se alăture protestului „Sunt împotriva majorării prețului la combustibil!” care se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, vineri, 17.05.2019.

Mesajul acțiunii de protest este că doar împreună este posibil de oprit protejarea importatorilor de produse petroliere, de către ANRE în detrimentul cetățeanului simplu.

Amintim că Mihail Bagas este fondatorul unei asociații obștești, care a evoluat dintr-un grup pe Facebook. Comunitatea „Orașul fără maxi-taxi” are aproape 60.000 de membri pe Facebook și este unul din cele mai active grupuri din moldnet.

loading...

Comments are closed.