Activitatea a două puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene, suspendată

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal au informat că, începând cu ora 09:55, au luat decizia de a întrerupe programul de lucru la punctele de trecere a frontierei Unguri-Bronița și Otaci-Moghileov Podolsk. Această măsură drastică vine ca urmare a riscului iminent de atac aerian din partea Federației Ruse asupra Ucrainei.

Potrivit comunicatului, autoritățile ucrainene competente au anunțat că nu vor permite trecerea frontierei de stat în acest moment tensionat.

Pentru a asigura călătoriilor alternative și pentru a evita întreruperi neplăcute în planurile de călătorie, autoritățile recomandă participanților la trafic să aleagă alte puncte de trecere a frontierei din proximitate. Totodată, pentru siguranța lor, este sugerat să amâne călătoriile în Ucraina până la ameliorarea situației și reducerea riscurilor.

Călătorii sunt încurajați să urmărească știrile și comunicatele oficiale pentru a fi la curent cu dezvoltările și pentru a lua decizii informate în privința călătoriilor lor către Ucraina.

Total
0
Shares
Total
0
Share