Life

Actorul Alain Delon a devenit bunic la 84 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alain Delon a devenit bunic la 84 de ani, după ce fiica lui, Anouchka, a a dus pe lume un băiețel. Anouchka Delon a anunțat că este însărcinată în luna septembrie a anului trecut, cu mari rețineri, având în vedere că în 2018 pierduse o sarcină.

Informația că Anouchka Delon (29 de ani) a devenit mamă pentru prima oară a fost confirmată de surse din anturajul actriței. Tatăl copilului este Julien Dereims, partenerul de viață al fiicei lui Alain Delon. Atrița a născut la Geneva, în noaptea de 14 spre 15 februarie.

Anouchka Delon a dezvăluit că este însărcinată anul trecut, în septembrie, în timpul Săptămânii modei de la Paris. Cu câteva luni înainte de acest moment, Anouchka a vorbit despre viața ei de familie în revista Paris Match. A mărturisit atunci că nu a renunțat la ideea să devină mamă, după ce a pierdut o sarcină în 2018.

”Într-o zi voi face un copil. Cel mai important va fi că voi avea o familie. Aceasta va fi familia mea. A noastră”, a declarat Anouchka la vremea respectivă.

Anouchka, fiica lui Alain Delon din relația cu Rosalie van Breemen
Anouchka este fiica lui Alain Delon din relația cu Rosalie van Breemen (53 de ani), fost topmodel, prezentatoare de televiziune și jurnalistă olandeză.

Mare seducător, fostul sex-simbol al cinematografiei franceze a avut numeroase relaţii amoroase. Cu Dalida, cântăreaţa care s-a sinucis în 1987, la 54 de ani, a trăit o idilă secretă la Roma în anii 1950. În anii 1970, cei doi s-au regăsit şi au cântat împreună cântecul “Paroles”.

Cu actriţa Romy Schneider, care a murit în 1982, la 43 de ani, Alain Delon a avut o relaţie de durată şi mult mediatizată, din 1959 până în 1963. El a părăsit-o brusc, lăsându-i o scrisoare, iar ea a suferit enorm.

Delon a mai avut o scurtă relaţie cu fotomodelul german Nico, din care a rezultat un fiu pe care nu l-a recunoscut niciodată, Christian Aaron (57 de ani). Alain Delon s-a căsătorit în 1964 cu Nathalie Barthelemy (72 de ani), mariaj din care a rezultat Anthony. Cei doi au divorţat patru ani mai târziu, dar au păstrat mereu o relaţie apropiată.

Actorul a mai avut apoi relaţie de lungă durată cu Mireille Darc, între 1969 -1982. Delon ar fi vrut copii, însă Mireille Darc nu a putut să-l facă tată din cauză că avea probleme cu inima. Din această cauză, el o părăseşte după 15 ani petrecuţi împreună. La moartea ei, în 2017, Delon şi-a dat seama însă că ea a fost “femeia vieţii lui”. Starul a avut ultima relaţie stabilă cu manechinul olandez Rosalie Van Breeman, între 1987-2002. Din legătura lor au rezultat Anouschka şi Alain-Fabien.

Sursa: Click!

Citește și: FOTO // Uimitor! Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie la 50 de ani

loading...

Comments are closed.