Alte știri

Actorul Daniel Craig nu are de gând să lase nimic ca moștenire fiicelor sale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Daniel Craig se declară un părinte grijuliu şi preocupat de viitorul odraslelor lui. De aceea, actorul britanic în vârstă de 52 de ani s-a hotărât să îşi dezmoştenească fetele. Odraslele lui nu vor vedea o leţcaie din averea de 150 de milioane de dolari.

James Bond este hotărât: ”o să îşi doneze averea organizaţiilor caritabile sau îşi va toca toţi banii până când va pune mâinile pe piept”. Daniel Craig a şocat planeta cu o declaraţie surprinzătoare. Căsătorit din 2011 cu actriţa Rachel Weisz (50 de ani), Craig a explicat că este de părere că ”moştenirea este o chestiune de prost gust”.
Conform filosofiei lui de viaţă, ”banii picaţi din cer” îi privează pe copii de provocările vieţii şi îi împiedică să se adapteze la rigorile societăţii.

El are o fetiţă de 2 anişori din căsnicia cu Weisz (n.r. al cărei nume nu vrea să îl dezvăluie în ruptul capului) şi este părintele Ellei Loudon (28 de ani), unica fiică rezultată din mariajul cu Fiona Loudon (51 de ani), care a durat doar doi ani, între 1994-1994.

Craig a fost plătit regeşte pentru rolul lui James Bond, încasând 30 de milioane de dolari în 2015 şi 25 de milioane de dolari pentru ultimul film din serie.

”Cred că moştenirea este de prost gust. Filosofia mea de viaţă este să scap de bani înainte de a muri pentru a nu le nenoroci pe fiicele mele. Mă gândesc inclusiv la varianta în care să îmi donez întreaga avere organizaţiilor caritabile”, a declarat Craig într-un interviu citat de Daily Mail.
Craig a recunoscut că visul lui din copilărie a fost să îl interpreteze pe Superman, dar viaţa i-a rezervat privilegiul de a fi agentul 007.

”Am visat întotdeauna să fiu Superman, Spider-Man sau Omul Invizibil. Am reuşit să fiu în schimb cow boy într-un film cu extratereştri şi să îl interpretez pe James Bond. Nu e rău nici aşa”, a mai adăugat el.

Sursa: click.ro

Citește și: La 55 de ani, actorul Eddie Murphy are 10 copii cu patru femei

loading...

Comments are closed.