Externe

Actorul rus Efremov a fost condamnat la opt ani de închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

O instanță din Moscova l-a găsit, marți, 8 septembrie, vinovat pe actorul Mihail Efremov în cazul unui accident rutier fatal în centrul Moscovei, relatează un corespondent Interfax din sala de judecată, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Instanță din Moscova l-a condamnat pe actorul Mikhail Efremov, care a provocat un accident fatal în centrul Moscovei, la opt ani de închisoare.

„Curtea consideră că corectarea lui Efremov este posibilă numai izolat de societate”, se spune verdictul judecătoarei Elena Abramova. Astfel, instanța nu vede posibilitatea atribuirii unei sentințe cu suspendare actorului.

„Efremov într-o stare de intoxicație alcoolică a comis un accident, ducând la moartea unei persoane din neglijență”, – spune verdictul judecătoarei Elena Abramova.

Anterior, Efremov a venit la anunțarea verdictului fără bunurile sale.

Procuratura de stat a cerut o pedeapsă actorului sub forma a 11 ani într-o colonie de regim general, iar apărarea a cerut să pronunțe „orice” pedeapsă care nu ar fi asociată cu închisoarea.

Pe 3 septembrie, Efremov a pledat vinovat în cazul unui accident fatal în instanță, deși anterior acesta nu și-a recunoscut vina, susținând că nu-și amintește nimic, iar apărarea a adus martori la proces, care au spus că Efremov se afla pe scaunul pasagerului în momentul coliziunii.

Un accident cu implicarea lui Efremov a avut loc în Moscova. Mașina actorului a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu o dubă, al cărei șofer Serghei Zaharov a murit din cauza rănilor sale. În momentul accidentului, artistul era în stare de ebrietate.

Citește și: O turistă a descoperit o creatură marină bizară pe o plajă. S-a dovedit a fi o delicatesă, în valoare de 55 000 de euro

loading...

Comments are closed.