Politic

Acuzații grave: Natalia Morari bănuită de legături cu Veaceslav Platon și Victor Țopa

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reacția bolnăvicioasă a mai multor instituții de presă și jurnaliști la dezvăluirile făcute de fostul adjunct al șefului Secției Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor de la CNA, Mihail Gofman, confirmă legăturile acestora cu gruparea Platon-Țopa, implicată în devalizarea sistemului bancar din Moldova. O spune chiar fostul ofițer CNA, înr-un nou interviu pentru portalul de investigație zeppelin.md.

Gofman se referă, în acest caz, la Natalia Morari, realizatoare de la TV8. Morari declara inițial că Gofman este eroul ei, dar după apariția primului interviu, în care arată clar rolul lui Veaceslav Platon în organizarea furtului bancar, a trecut la atacuri. ”Stați puțin. Ieri eram erou, azi sunt antierou, mâine iar erou și pe urmă iar antierou? Poate este timpul să se clarifice cine este dumneaei și pe cine reprezintă ei. Să ne aducem aminte că [Petru] Lucinschi a primit 4,5% din Banca de Economii prin o anumită inginerie financiară”, a precizat fostul ofițer CNA.
 
Mihail Gofman a reiterat că a fost supus atacurilor, la indicația celor care stau în spatele furtului din bănci, care au asmuțit presa controlată asupra sa. Acesta a venit și cu un mesaj către Natalia Morari, dar și căre colega acesteia de la TV8, Mariana Rață. ”Eu cred că a venit și timpul să mai punem puțin la punct cine este adevărata presă, cine este presa galbenă, cine-i plătește din spate. Și fiți atenți, dacă mă refer la mine concret, mă atacă cine? Partea feminină care este pusă în față contra unui bărbat, care nu poate nici să atace, nici să spună, nici să vină cu o replică. Dar eu știu foarte bine cu cine am de a face. Acesta este un grup criminal organizat, care într-un fel sau altul a fost dezmembrat, nu până la capăt, ce-i drept, mai durează, dar le transmit celor care stau în spate, acelor care se ascund după fustele acestor doamne, – că nu au nici o șansă”, a punctat fostul adjunct al șefului Secției Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor de la CNA.
 

Amintim că în primul interviu pentru zeppelin.md, acesta a declarat că anumite instituții de presă care se poziționează drept independente, de investigații nu fac altceva decât să linșeze, la comanda lui Veaceslav Platon, pe cei care dețin informații despre implicarea acestuia în furtul secolului. Potrivit lui, prețul unei așa-zise investigații pornește de la 300 de euro.

VIDEO: https://www.facebook.com/zeppelin.investigations/videos/2004954186464516/

Mihail Gofman, Platon s-a folosit de Open Dialog pentru a lovi în Moldova, furtul miliardului, ludmila kozlovska, maia sandu pas, nastase platforma da, filat pldm shor, banca de economii, zeppelin investigation balacci, interviu gofman grecia atena 
loading...

Comments are closed.